Werkrooster

Samen zorgen we ervoor dat onze tuivereniging er goed bij staat. Elke tuinder is verplicht om 3 keer per jaar een tuinbeurt te doen. Er wordt elk jaar een nieuw werkrooster gemaakt, deze staat op de website en hangt op het mededelingen bord bij de toiletten.

Leden worden verwacht zich tussen 09.00 en 09.20 uur op de desbetreffende zaterdag aan te melden. Er is dan de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met medetuinders. De tuinbeurt begint om 09.30 uur. Mocht u een tuinbeurt niet kunnen, dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar het bestuur. U dient de tuinbeurt wel in hetzelfde seizoen in te halen. Doet u dit niet dan zal het bestuur u een boete van € 75 per gemiste tuinbeurt aan het einde van het seizoen factureren.
Vrijwilligerswerk voor de vereniging is niet in te ruilen voor een tuinbeurt. 70-plussers zijn vrij van de tuinbeurtplicht. 

Wist u dat er iedere zaterdagochtend een koffiemoment wordt georganiseerd voor leden die het leuk vinden om een praatje te maken met medetuinders? U bent van harte welkom tussen 08.30 en 10.30 uur!

Het werkrooster voor 2022 vind u hier.